Over mij

Mijn naam is Julian Schmeits, geboren ondernemer. Al op jonge leeftijd wilde ik mijn eigen onderneming starten. Dat was destijds nog met het doel: het openen van een all-you-can eat-pannenkoekenrestaurant met robots, inmiddels gaat het meer om het ondernemen zelf.Gamedude in actie Na het oprichten van mijn Smikkelbak waarmee ik snoepjes verkocht in de plaatselijke speeltuin, is het nu tijd voor een serieuzere stap vooruit: de verhuur van VR brillen! Zelf ben ik fanatiek gamer, en omdat ik graag mijn passie deel, is het een logische stap om hier mijn onderneming van te maken.

En zo is mijn idee om te starten met het verhuren van VR brillen deze zomer op vakantie ontstaan! Zelf bezit ik al enkele jaren een VR bril, waarvoor ik destijds goed heb moeten sparen. Maar voordat ik wist dat ik zo'n bril wilde kopen, heb ik het eerst op enkele plaatsen uitgeprobeerd. Het is namelijk nogal een investering om een VR bril aan te schaffen. Dat is dan ook gelijk de reden waarom ik denk dat het verhuren ervan voor velen interessant kan zijn. 

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met jullie, daarom sta ik dan ook te trappelen om aan de slag te gaan en al jouw vragen te beantwoorden. 

© 2023 Gamedude, Inc. All rights reserved.